5 Tali Pinggang Termahal Para Sultan

 

5 Tali Pinggang Termahal Para Sultan – Tali pinggang adalah aksesori yang ada di dalam almari setiap lelaki. Wanita secara beransur-ansur menjadi berminat dengan tali pinggang. Tali pinggang boleh menambah bakat pada mana-mana pakaian. Tak kisah la santai atau formal. Tali pinggang selalunya diperbuat daripada logam mahal dan kulit haiwan eksotik. Oleh kerana penggunaan bahan mentah yang mahal, tali pinggang telah menjadi sangat mahal.

Sebahagian besar gesper tali pinggang kelihatan seperti barang kemas yang sangat mahal. Mereka boleh ditakrifkan sebagai perhiasan untuk lelaki. Di samping itu, tali pinggang yang baik boleh menambah kelas kepada mana-mana lelaki.

Inisial Louis Vuitton LV 40 mm

Kos produk: $3500

Louis Vuitton LV Initiales 40MM ialah salah satu tali pinggang termahal yang boleh anda beli di pasaran hari ini. Tali pinggang diperbuat daripada kulit buaya hitam berkilat yang dilapisi dengan kulit anak lembu licin. Gancu tali pinggang slot thailand diperbuat daripada loyang dengan logo Louis Vuitton. Material tali pinggang berkualiti tinggi. Tali pinggang berharga kira-kira $3500.

Roland Food Caliber R822

Jenama: Roland Iten

Kos produk: $84,000

Jenama Switzerland Roland Iten telah melakukannya dengan betul dalam hal tali pinggang. Ini adalah jenama tali pinggang yang sangat baik. Roland Iten Caliber R822 ditetapkan dengan batu permata 14 karat. Ini meningkatkan kos tali pinggang kepada $84,000.

Tali pinggang adalah usaha bersama antara Roland dan Bugatti. Tali pinggang ini adalah koleksi. Dia sangat kaya dan mewah. Tali pinggang itu kelihatan seperti pemangsa. Berat tali pinggang adalah kira-kira 90 gram.

Paladium Cartier

Jenama: Cartier

Harga produk: $2310

Cartier ialah jenama yang terkenal dengan barang kemas, cincin dan aksesori platinum yang mahal. Tali pinggang Cartier kulit buaya dan palladium ini adalah hasil seni. Tali pinggang dengan kemasan paladium yang mahal dan gaya menarik perhatian yang sempurna. Jangan risau, anda tidak membelanjakan berjuta-juta untuk tali pinggang ini. Ia hanya berharga $2310. Badan utama tali pinggang diperbuat daripada kulit anak lembu buaya berkualiti tinggi dan merupakan satu kemestian bagi mana-mana pencinta tali pinggang. Untuk harga, ini adalah pembelian yang sangat baik.

Medusa 3D Kristal Versace

Jenama: Versace

Harga produk: $1095.

Tali pinggang Versace Crystal 3D Medusa adalah salah satu tali pinggang paling mahal di dunia. Ia menampilkan logo Versace klasik dengan ketua Medusa. Gancunya terdiri daripada berlian tiga dimensi, dan kulit lembu tali pinggangnya disiapkan dengan sempurna. Seperti semua produk Versace, tali pinggang ini diperbuat daripada kulit betis berkualiti tinggi. Tali pinggang itu mempamerkan imej haute couture jenama itu. Memiliki tali pinggang ini akan mengembalikan anda kira-kira $3. Pemakaian tali pinggang ini secara automatik akan membuatkan anda berasa mewah.

Enjin Buaya Ralph Lauren

Pengilang: Ralph Lauren

Harga produk: $1750.

Tali Sabuk Enjin Buaya Ralph Lauren ialah salah satu aksesori paling terkenal jenama itu. Jenama ini adalah salah satu jenama yang paling terkenal di Amerika Syarikat. Tali pinggang itu berharga sekitar $1750, tetapi ia bernilai setiap sen. Gancu tali pinggang dalam bentuk gesper kereta boleh menambah kecanggihan pada mana-mana pakaian